miercuri, 17 mai 2017

Ondulator BaByliss Curl Secret C1200E



Ondulator BaByliss Curl Secret C1200E 230 grade Functie ionica 2 trepte de temperatura Reversibil c1200e. Este cel mai modern ondulator la acesta ora. Functiile sale sunt de neegalat fata de oricare competitor.

Rezultatele oferite par sa fie din povesti chiar si pentru persoane cu experienta de salon. Astfel reducerea de pret oferita nu poate decat sa va convinga sa achizitionati acest ondulator fie ca lucrati la un salon sau nu.

Ondulator BaByliss Curl Secret C1200E




Sau valabil pentru domni, acest accesorii va poate scoate in evidenta ca si cadou pentru orice doamna sau domnisoara indiferent daca este foarte pretentioasa!

Iata filmu de prezentare care arata de ce este in stare aparatul!

Specialistii BaByliss Paris, brandul numarul 1 din Europa in materie de produse de styling si ingrijire personala, aduc o noua inovatie, directia de rotire a buclei. Cu noul ondulator complet automat Curl Secret poti acum sa alegi si directia de ondulare a parului, la stanga, la dreapta sau alternativ. Astfel, poti realiza foarte simplu si rapid, chiar la tine acasa, bucle superbe, pline de stralucire.
Babyliss Curl Secret C1200E este prevazut cu sistem automat pentru bucle si functie de opriere automata. Puteti selecta sensul de rotatie: de la stanga la dreapta sau alternativ. Functia ionica va ofera un par moale si stralucitor fara ca el sa se electrizeze. Utilizati cele doua trepte de temperatura (210 °C si 230 °C) in functie de nevoile dumneavoastra. Cele 3 pozitii de durata (8 secunde, 10 secunde, 12 secunde) va ofera par ondulat, flexibil sau strans. Functia sonora (4, 5, 6 semnale sonore) va ajuta sa eliberati firele de par in momentul in care buclele sunt gata. Accesoriul pentru curatare va ajuta sa curatati dispozitivul de sebum sau de produse speciale pentru aranjarea parului.





Vezi cel mai mic pret din Romania la Ondulator BaByliss Curl Secret C1200E   

Vezi alte modele de ondulatoare si aparate de coafat

Coafura3 tipuri de coafuri
InvelisCeramic
Temperatura:230
Tip:Ondulator
Caracteristici speciale:
3 setari de timp: 8s, 10s, 12s
Indicator audio
PentruFemei
Functii:Oprire automata
Culoare:Negru
Lungime cablu (m):2.5 m
Alimentare:230 V



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu