luni, 1 iunie 2015

Telefon Samsung sau HTC

Pot sa spun de la inceput ca sunt un fan Samsung si asta datorita faptului ce este cu mult peste tot ce inseamna telefoane cu Android. Se poate spune ca sunt subiectiv insa le am avut pe ambele marci in diferite variante.
Am inceput cu un HTC Desire, a doua versiune de care am fost foarte multumit in sensul ca mai functioneaza si azi fara sa fi schimbat ceva, ba parca butonul de volum a fost schimbat.
Apoi a inceput era Samsung si pot sa spun ce este o foarte mare diferenta din multe puncte de vedere care supun eu ca sunt punctele cele mai importante.









Am inceput cu un Galaxy Note 3 care pot sa spun ca a mers super bine si totul a fost asa cum s-a prezentat in reclame, usor de folosit, usor de desenat, foarte puternic, un display de invidiat cu un procesor bomba care lucreaza orice si oricum fara nici o problema. O legatura la net atat WI-FI cat si Net Mobil Vodafone de invidiat cu vizionarea de multe ori a filmelor direct pe telefon fiind un ecran care iti permite astfel de lucruri, OK este un telefon foarte mare insa nu despre asta vorbim aici.



Multumit de Note 3 am vrut Galaxy S5 si din nou super satisfacut de ce stie faca si mai ales cat de repede face...! De aici a inceput discutia cu diferiti posesori de HTC M8 ca vezi doamne este mai tare, ca se misca mai bine, ca pozele facute sunt mai clare si mai rele, ca pixeli aia mari sunt mai buni de cat cei de la Samsung. Ok am spus si le-am promis ca urmatorul telefon o sa fie un HTC pentru ca am nevoie de doua telefoane.



Ei dragii mei a venit vremea sa achizitionez un HTC M8 pentru a vedea daca intradevar este asa cum se spune mai tare decat Samsung Galaxy S5!
Nici vorba dragilor, S5 este cu 10 clase peste M8 de la camera foto pana la conexiunea la internet sau procesarea jocurilor. Unde cu S5 Am semnal full Wi-FI cu M8 abia am 2 linii, la fel si cu semnalul GSM, poze clare, nici vorba, doar afara in lumina dar si acolo daca te misti repede nu mai iese nimic. Ca sa nu mai zic ca Extrem Save Power la M8 nu face absolut nimic, doar se schimba interfata insa economie de curent nici vorba, la S5 am stat cu doua linii la baterie 4 zile cu Extreme Power Save activat.
Carcasa metalica un alt dezavantaj, se incinge la soare de nu mai porneste telefonul, iti aluneca din mana in orice situatie si cel mai rau incearca sa-i scoti bateria daca poti!?
Vedeti ca difuzorul ala mic de la S5 se aude mai tare de cat acel mega BestAudio de la M8!

Ok, am spus de la inceput ca sunt Fan Samsung, asta datorita experientelor minunate cu Note 3 si S5 si de dezamagirea totala de la M8, ca sa vedeti ca am dreptate M9 are camera foto precum S5, nu mai este pixelul ala mare asa de bun se pare!?

Astfel urmatorul telefon pe care il vreau este Samsung Galaxy S6 Edge si sper sa-l iau cat mai repede posibil pentru a va scrie despre el, spre sa nu ma insele cei de la Samsung!
Sunt adeptul unor pareri ale unor persoane care au avut un lucru si care vorbesc din proprie experienta si nu din auzite, asadar eu vorbesc numai de ce am avut si nu pot sa afirm ca M9 este mai slab de cat S6 sau inves!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu